|
Re: sukienka studniowkowa--ktora wybrac ?pomozcie:)))
Już jestem. Widzę, że wybrałaś sukienki bardzo spokojne i wyważone. Słusznie. Dla spokoju sumienia, podrzucę jeszcze kilka propozycji, bardzo zbliżonych w swym kroju i spokoju, do tych, które samna wybrałaś.
Odniosę się jadnak do Twojego wyboru. Gdybym Ja miała wybrać jedną z Twoich czterech, napewno odrzuciłabym nr1. Z tytułu góry sukienki. Fason ten, forma staniczków, jest juz bardzo obnoszony od lat. Skupiłabym się na pozostałych trzech. Na najspokojniejszych.I Szlachetnych w formie. A są to złota i ostatnia bordowa. Złota, w miarę klasyczna, ma dość ciekawe cięcia i bardzo spokojny, ładnie układający się dekold. Można ją skrócić do długości takiej jak nr1. Bordowa - też spokojna, klasyczna. Jesteś brunetka o jasnej karnacji - teraz wybór w którym kolorze będziesz wyglądać korzystniej. Można sprawdzić w sklepie dokładając do twarzy zwój tkaniny w jednym i drugim kolorze.
Do tego ładny spokojny makijaż. Tu specem nie jestem, wyszukałam kilka zdjęć makijażu stonowanego i gustownego. Nie ekspresyjnego. Ale w makijażach, dziewczęta pomogą. Są "specjalistkami". Załączam zdjęcia dodatkowe sukien i kilka makijaży. Pozdrawiam serdecznie . Znam ten ból. Wybór właściwej sukni. Takie "babskie" bolączki".
|