2016-12-26, 23:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Cytat:
Napisane przez industria
Jezuuu ja tez. Zezarlam dwie miseczki makowek. Na szczescie jutro powrot do normalnosci 
|
tesknie za makowkami tz nie lubi maku :/
...tapatalk...
---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ----------
Cytat:
Napisane przez industria
Moje ma sciagnieta przednia sciane i zamontowana barierke z ikei , ale i tak w nim nie spi -liczy sie? [emoji14]
U nas wielki dzien- byly dzis postrzyzyny  obcielam Gosce trubadura i 2 cm grzywki bo miala takiego zęba na srodki czola i wygladala jak rusek. Teraz jest elegancką kobieta.
Wzruszylo mnie to , chyba se naleje wina :P
|
gratulacje!!
...tapatalk...
---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ----------
Cytat:
Napisane przez Aika213
Amy ma ale spi w nim tylko w ciagu dnia. W nocy dalej z nami w łóżeczku.
Amy od jakis 2 tyg zaczela pokazywać ze zrobiła kupę a dzis pokazała , ze chce. Chyba czas na nocnik
|
ooo super 
m czasem pokazuje, ze chce kupe. Najczesciej jak zaczyna robic ale pokazuje. Tylko sadzam go na wc na nakladce. Raz sie uda, raz nie, ale to i tak postep 
Gapu ty jestes wywloka, ty mozesz jesc. Pewnie miesiac po porodzie znowu bedziesz smigac w 34
...tapatalk...
---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ----------
Cytat:
Napisane przez gapulinka
Fartuch ja nie mam kostek. Jem ten śnieg ze ścianek
Dokladnie, łyżką prosto z torebki.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
o fuuuuj. Lod ok, ale ta maka haha
...tapatalk...
---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ----------
Cytat:
Napisane przez Irmusia81
Gapu zastrzeliłaś mnie! Twoje zachcianki i zachcianki Twojej mamy są bardzo oryginalne hehe.. Swoją drogą nigdy nie próbowałam mąki ziemniaczanej. Wydaje mi się jednak być ohydna.
Powoli dochodzimy do siebie. W najgorszym stanie jest Franek :-( Niestety poza lekami przeciwgorączkowymi nie wiem co mogłabym mu podać. Mam wrażenie, że boli go gardło bo ma kłopoty z przełykaniem. Ale co można podać na gardło takiemu maluszkowi... Jutro pewnie będzie musiał obejrzeć go pediatra.
|
ja nie lubie tego skrzypienia maki kartoflanej. nie znioslabyn tego dzwieku w ustach brrrrr
nie wiem czy mozna, ale M dostal kiedys tantum verde. jeden psik.
...tapatalk...
|
|
|