2008-03-14, 11:51
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
Napisane przez Luna83
Dobranoc all, mykam spać, bo choroba nadal mi się daje we znaki 
|
Zdrówka
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn
Zdecydowałaś się na jakiś róż?
|
Jeszcze nie. Byłam ostatnio w naturze, rosmannie i rozpoznawałam teren
Cytat:
Napisane przez Narek
Chociaż pewnie ją szybciej zauważą, bo taka odważna jest, nie boi się aparatu 
|
Może i zauważą, ale wydaje mi się, że po tego typu zdjęciach raczej profesjonalne agencje i profesjonalni fotografowie raczej się nią nie zainteresują, raczej napaleni pseudofotografowie
Cytat:
Napisane przez madziunia80
|
OMG już usuwam zdjęcia
Cytat:
Napisane przez atsenka
No i niestety musze troszkę ostudzić entuzjazm panujący w tym temacie, ale mi do śmiechu ostatnio nie jest bo moja babcia zachorowała i leży w szpitalu
No a co do pielęgnacji włosków to mimo iż rozjaśniłam włosy błyszczą jak głupie  --> nie używam nabłyszczacza/jedwabiu ani nic podobnego. No i zamówiłam w końcu mleczną Kallosa, jak przyjdzie zdam relacje jak się u mnie sprawuje.
|
Strasznie mi przykro z powodu babci ale bądź dobrej myśli Na pewno wszystko będzie dobrze.
Co do rozjasniania to na początku zazwyczaj włosy wyglądają ladnie.
Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly
Ale LOKIII  Jak jeszcze raz złapiesz w ręce prostownicę to Cię odnajdziemy i... będzie lincz[COLOR=DarkGreen][FONT=Georgia]  
|
Prostownica która tylko raz była używana zaraz ląduje na allegro - nie będzie kusic
Ja jeszcze nie zaczęłam nic pisać - już się boje groźnego wzroku promotora. Mam nadzieje, że ta zbliżacjąca się świąteczna atmosfera jakoś mnie natchnie
Cytat:
Napisane przez virka
|
Marzenka nie musi o nich marzyć bo sama ma włosy jak marzenie 
Cytat:
Napisane przez virka
Ja myślę, że nie ma potrzeby, masz ładne włoski i nie kombinuj 
|
Podpisuje się obiema łapkami i nawet nóżkami
|
|
|