Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki koszt całościowo?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-14, 10:51   #143
AneczkaKoziol
Raczkowanie

Dot.: Jaki koszt całościowo?

Ja chce się zmieścić w max 10 tyś. I z moich obliczeń jest szansa że to się uda
Ale oszczędności na max. Czyli:
I tak nie bralibyśmy orkiestry a dj to tylko płyty puszcza więc sami to możemy też robić - tam gdzie mamy wesele jest taka możliwość
Fotografa nie będzie bo ja nie zniosę faktu że mnie ktoś fotografuje (po pierwsze nie lobię być na zdjęciach, po drugie zdjęcia ślubne mi się nie podobają, większość z fotografów ślubnych robią zdjęcia zakrawające na amatorskie, a ci co robią fajne kosztują majątek - mamy znajomych fotografów więc oni się tym zajmą :P ).
Alkohole produkuje mój tata :P - wina - one będą głównie na naszym weselu, zakup paru butelek wódki to żaden wydatek.
Suknie szyje moja babcia - krawcowa.
Sali przystrajać nie będziemy bo jest dokładnie taka jaką chcemy i nawet jeden balonik by wszystko popsuł.

Jedyne wydatki to:
- Dodatki do mojej sukni (pewnie i tak sama sobie biżuterie będę robić :P to zostają buty i bukiet)
- jego ciuchy ale nie zmuszę go do włożenia czegoś bardziej galowego niż krawat i koszula więc to też nie będzie wydatek.
- sala (to kosztuje najwięcej bo 140 zł na osobę a osób ok 50)
- tort
- zaproszenia, winietki itp (ale to szczątkowy wydatek)
- hotel dla gości (ale większość jest miejscowa).

Moja biżuteria
No i strona

AneczkaKoziol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując