Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki M.A.C
Wątek: Kosmetyki M.A.C
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-14, 10:55   #147
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87
Smile Dot.: Mac

Co prawda nie mam bazy o której piszecie wyżej...ale wręcz zakochałam się w marce MAC, mam cienie, pudry, błyszczyki, 1 szminkę(narazie), rozświetlacze, linery, pędzle...prawie wszystko przedstawiłam na zdjęciach niżej
Bardzo szanuję markę za oryginalne kolory, bardzo dobrą trwałość, profesjonalne wykonanie, ładne opakowania, ogólnie rzecz biorąc widzę więcej plusów jak minusów
Uwielbiam również limitowane edycje kosmetyków ,których mam zdecydowanie najwięcej, w palety wkładane są często cienie nielimitowane, ale również nowe kolory, wszystko świetnie dobrane kolorystycznie, są i maty i perłowe/iskrzące cienie
Pigmenty są rewelacyjne, mam dużo odsypek, ponieważ pełnowymiarowe opakowania są nie do zużycia (BARDZO wydajny produkt).
Pomimo ,że jestem obsesyjnie zakochana w MACu nie pragnę wszystkich ich kosmetyków (na całe szczęście), mam już np ulubiony tusz innej marki czy również bazę także nie będę wciągać się bardziej w to uzależnienie i kupować wszystkiego co popadnie...wierzcie mi ,że muszę się trzymać, bo ta marka wręcz wciąga jak ''ruchome piaski''
Mam nadzieję ,że spodobają się Wam moje zbiory i zachęcę również inne dziewczyny do kolekcjonowania kosmetyków MAC, serdecznie pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mac1.jpg (110,1 KB, 334 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mac2.jpg (116,4 KB, 313 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mac3.jpg (119,1 KB, 335 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mac4.jpg (119,0 KB, 266 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mac5.jpg (107,9 KB, 465 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mac6.jpg (101,1 KB, 289 załadowań)