Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak miałyby wyglądać Wasze wymarzone zaręczyny?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-12-27, 01:56   #50
BruNatka
Przyczajenie

Dot.: Zaręczyny!

Ostatnio dużo z chłopakiem wspominamy o zaręczynach. Wiem o tym dobrze, że chce to zrobić i to w niedługim czasie. Nie przeszkadza mi to, ponieważ uważam, że decyzja mimo wszystko powinna być wspólna. Elementem zaskoczenia dla mnie jedynie powinien być konkretny dzień.

Dużo myślałam o tym jakbym chciała, aby oświadczyny wyglądały. Liczy się gest, wiadomo. Po 5 latach związku chyba czas najwyższy.. Ale najważniejsze jest to, że oboje jesteśmy tego pewni na milion procent. Znamy się już tak bardzo dobrze, że czasami oboje niedowierzamy.

Czytając różne historie, podobają mi się niektóre.. Kiedyś byłam tylko za tym, aby chłopak oświadczył mi się na plaży, nad polskim morzem. Romantyczny spacer, nagle bukiet czerwonych róż i już. Może potem wspólne puszczanie romantycznych lampionów? Dlaczego nie?

Kolejne interesujące dla mnie to wspólny weekend. Chłopak mi śpiącej zakłada pierścionek na palec. Po pewnym czasie się budzę. On mówi, że śniły mu się Nasze zaręczyny.. że w końcu odważył się to zrobić i przyjęłam. Ja orientuję się, że mam pierścionek na palcu, a On wtedy wyskoczy z bukietem czerwonych róż i pytaniem czy na pewno chcę, aby sen stał się rzeczywistością i zostać jego żoną i być z Nim do końca życia.

Jeszcze jeden pomysł. Jest jakaś okazja do kupienia sobie prezentów. Nawet głupi dzień kobiet i mężczyzn. Wręczamy sobie wzajemnie. On otwiera pierwszy i blablabla. Ja otwieram moje pudełko (może coś wielkości 10x10), a w środku pusto. Wtedy On wypala "o nieee, zapomniałem włożyć prezent do środka". Przeprasza mnie na chwile, bo schował w innym pokoju. Wraca, ale z pierścionkiem i bukietem.

Nie wiem dlaczego, ale dla mnie takie sposoby są romantyczne. Może mam dziwne poczucie romantyzmu.
BruNatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując