Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Antidral
Wątek: Antidral
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-09-08, 08:41   #58
chmurka80
Zadomowienie

GG do chmurka80
Dot.: antidral

Cytat:
Napisane przez hancor
ja wczoraj już nie wytrzymałam, to nie było pieczenie, to poprostu zaczeło aż boleć! jestem alergiczką, może to jest z tym związane... narazie przymierzam się do kupienia exiatilu w takich okolicznościach. Stosuje się tak samo?
wiem co to znaczy miałam to samo ale po etiaxilu dla skóry normalnej ,posmarowałam sie nim pierwszego wieczoru na idealnie czystą i suchą skóre troche swędziało i piekło drugiego wieczoru ta sama procedura ale pachy strasznie bolały, położyłam sie jednak spać i obudziłam sie w nocy bo nie mogłam wytrzymać poszłam do łazienki i zobaczyłam w lustrze moje paszki - jeden wielki bąbel jak po poparzeniu pokrzywą szybko zmyłam , rano było już lepiej ale pachy troche bolały. Etiaxil sprzedałam siostrze a sobie kupiłam ten do skóry wrażliwej .wczoraj go nałożyłam i na razie jestem zadowolona dzisiaj robie przerwe i nałoże go jutro( na ulotce pisze ze jak ktoś ma wrażliwą skore to powinien go aplikować co drugi dzień przez 6 dni czyli 3 aplikacje w ciągu 6 dni) zobaczymy co będzie
chmurka80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując