Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar II
Wątek: Scent Bar II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-14, 11:30   #3027
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes
Dot.: Scent Bar II

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Ja mieszkam na wsi, ale codziennie dojeżdżam do Warszawy do pracy. Bezpośrednio z mojej wsi odchodzą autobusy prywatne bądź pekaesy, ale aby dojść do przystanku, czeka mnie jakieś 15 minut spacerku w błocie, tak zwanymi "olszynkami", co do których krążą plotki, że to nawiedzone miejsce. Tuz przed olszynkami jest stawik i alejka, po obu stronach której rosły kiedyś wierzby boruty.
Aggie, po której stronie warszawy Ty mieszkasz ? Bo ja też mieszkam pod ... po zachodniej stronie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Kiedyś ludzie mówili, że "po dziecku" mi przejdzie i doprowadzało mnie to do szału, bo nie planowałam takich atrakcji w życiu. Teraz jestem... Nie chce pisać, że "po", lecz raczej ciągle w trakcie i wiecie co? Te gadki z przechodzeniem to kity.
Zanim urodziłam Kubusia ( najstarszy ) tarzałam sieco miesiąc po podłodze, Babcia parzyła mi jakieś ziółka, łykałam tyle prochów, ze chodziłam jak naćpana a ból wcale nie przechodził. Po urodzeniu pierwszego dziecka - było lepiej, ale tylko troszkę, po trzecim jest o tyle lepiej,z ęużywanie tamponów mnie nie boli ale ten tępy ból w dole brzucha czuję tylko pierwszego dnia ...

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Sabbath - tekst o diable nie dosyć, że świetny i inteligentny, to jeszcze do bólu PRAWDZIWY
Owszem. Mnie najbardziej wkurzają ludzie, którzy myślą, zę tylko ich wiara jest jedyną słuszną.
Ja owszem wierzę w Boga, wierzę tez w szatana - bo nie da sieich przeciez oddzielić, tak jak istnieje dobro i zło.
Szanuję każdą inną wiarę - pod jednym tylko warunkiem - by zawsze najważniejsze było dobro ....
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora