Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-14, 11:45   #2218
tigresska
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Witam! U mnie słoneczko za oknem choć rano zachmurzone było Az chce sie iść na zakupy - być moze znowu coś do włosów przywlokę

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość

No i niestety musze troszkę ostudzić entuzjazm panujący w tym temacie, ale mi do śmiechu ostatnio nie jest bo moja babcia zachorowała i leży w szpitalu

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
A virtual ma nowa zachcianke
Obciąć 10cm i zafarbować henną na złoto (ewentualnie pomieszać zoto z miedzią)
Co myślicie?
Jeśli zdecydujesz się obciać włosy 10 cm (co osobiście uważam za grzech śmiertelny) to ja sie chetnie tymi 10 cm zaopiekuję dokleje sobie do swoich

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
No co Ty Proste włoski też mają swój urok Mi się zawsze marzyły takie proste jak drut
Tak to juz chyba jest na świecie że ci którzy maja proste włosy chcą mieć kręcone i na odwrót Dla mnie o wiele większy urok mają Twoej włosy - co ja bym dała aby moje chociaż dały sie tak pokręcić i trzymały sie trochę... Naprawdę piękne masz włoski. Ja tez chcę takie!!!

Wczoraj wieczorem nałożyłam sobie na włosy troche dużo olejku kokosowego - ale zrobiłam to świadomie bardzo mi sie podobało jak wyglądały moje włosy - zazwyczaj są przetłuszczone przy skórze a na końcach suche a teraz było na odwrót Fajnie to wygladało. Musiałąm sie dziś porzadnie nameczyć aby tak je spiąć żeby nie było widać jakie są tłuste jak szłam pobiegać włosy wymyłam dopiero po bieganiu. A teraz zmykam zmyć rzepkę z włosów
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując