Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-14, 11:56   #4613
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Jeśli ma nazwisko dwuczłonowe nie pomijałabym go. Wybrałabym: Sz. P. Jadwigę Nowak-Kowalską i Jana Kowalskiego. W końcu na takie nazwisko się zdecydowała i pewnie jej zależało aby tak ją tytułować. Jeśli masz wątpliwości to się jej zapytaj jak woli
Zgadzam się, ja zrobiłabym tak samo i co najważniejsze - najpierw imię kobiety, potem mężczyzna

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
To dobrze,że zdecydowałaś się na probną fryzurę i make-upTeraz juz wiesz w czym sie nalepiej czujesz a w czym siebie nie widzisz.Co do fryzury to jesli chcesz ropuszczone to chyba fryzjerce żadna róznicaa co do makijazu to dziwi mnie troche że kosmetyczka nie wypytała wczesniej co i jak tylko sam narzuciła kolorystykę makijazu.Z twojego opisu jasno wychodzi ,że jesteś ciepłym typem urody,a kto jak kto,ale kosmetyczka powinna to od razu zauważyć.
Ja wiem,że polaczenie sukni ecru i zimnych cieni daje nieciekawy efekt,a wiem co z tego wzgledu,że moja bratowa własnie taki make-up miała na swoim slubie.Jak dla mnie strasznie się to gryzło,suknia ecru,prawie bezowa i cienie o kolorystyce fioletów,srebra i bieli.Nawet bukiet miała z pomaranczowo bordowych kwiatów,więc juz w ogóle porazka.Efekt był taki,że wygladała jakby miała podsiniałe oczy Ale doszłam z siostrą do wniosku,że ta kosmetyczka musiala miec tylko jeden zestaw cieni,bo mama panny mlodej miała taki sam makijaz z tym ze ona miała srebrną suknię,więc do niej te cenie pasowały idealnie,no ale coż...
No to mnie trochę zasmuciłaś, ale pytałam już gdzieś na forum i dziewczyny powiedziały, ze ok.
ja mam suknię ecru (gdzieś już wklejałam), mam blond włosy i niebiesko szare oczy i właśnie wymyśliłam sobie, ze będę miała fioletowy bukiet i fioletowe cienie, myślicie, ze to nie wyjdzie dobrze?

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-03-14 o 18:16 Powód: post pod postem
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora