Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na strawberrynet.com-kolorówka
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-14, 12:21   #3500
Maggie
Raczkowanie

Dot.: Zakupy na strawberrynet.com-kolorówka

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Ominęłam KOD CVV2!!!!!!!!!!!!!
Zapłaciłam przez PayPal i już mam Shipment Status
Cytat:
Napisane przez kasiaoli2001 Pokaż wiadomość
Madziu, dzięki za zamówienie bambusa po raz drugi
Mam nadzieję, że tym razem dojdzie bez problemu.
Cytat:
Napisane przez BrandNewName Pokaż wiadomość
Dziewczyny, po ciężkich bojach z Tru odnośnie CV2 dostałam dzisiaj maila, że płatność została zwrócona na kartę. Czekam teraz kiedy mi się pojawi na karcie żebym mogła jeszcze raz zrobić zakupy. Cała historia z płatnościami nadal mnie dziwi, ale zobaczymy jaki będzie tego finał.
BrandNewName, a musialaś sie specjalnie starac o zwrot, czy po prostu Ci anulowali,a ze mieli nadwyżkę-kaske za to zamowienie wiec zwrócili...????
nie bardzo rozumiem, dlaczego nie zrealizowali, skoro mieli kase - po co im kod, i jesli nawet go nie podajemy, dlaczego majac kase nie realizuja???? b.dziwne

Cytat:
Napisane przez geonia Pokaż wiadomość
Do mnie też dotarł bambusek.....a raczej bambus.....rety jaki on wielki
martwi mie jednak kolejne zamówienie, za które już ściągnęli kase, a nie chcą wysłac , tylko żadaja kodu

Czy któraś z Was mimo tych dziwnych maili dostała jednak paczkę? Proszę mnie uspokoić

no wlasnie, ja ciagle prosby o kod, a kasa z konta zeszla, nic czekam 7 dni az je anuluja...byle tylko kase zwrocili, bo to bylo akurat najwieksze wartosciowo moje zamowienie, eh, i takie pechowe...

bambusa na wszelki wypadek zamowilam dla Kasi raz jeszcze i tym razem platnosc poszla od razu i po 2h shipment status, wiec tym bardziej to dziwne, dlaczego 1 blokuja na kilkanascie...Kasiu masz na mailu potwierdzenie, wysyłka wczoraj 2 w nocy

aha, jedyne pocieszenie ze mam awizo na swojego bambusa, odbior po 18-ej...tyle ze kupionego jeszcze po 91,50, buuuuu

edit:
szybko pisze i robie literówki, które potem poprawiam, hi,hi
Maggie jest offline Zgłoś do moderatora