Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie przez wigilię - spór.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-27, 11:34   #282
201803080934
Konto usunięte

Dot.: Rozstanie przez wigilię - spór.

Cytat:
Napisane przez motyla Pokaż wiadomość
nie masz w repertuarze własnych doświadczeń takiego, które mówi, że każdy człowiek jest inny i każdy ma inne upodobania.zwyczaje? i żadne upodobanie czy przyzwyczajenie nie jest gorsze od naszych własnych?
Mialam stycznosc z roznymi upodobaniami i zwyczajami i mimo tego nigdy nie spotkalam sie na zywo z takimi problemami jak ten przedstawiony w tym temacie.

Cytat:
co innego pisać "a bo u mnie to jest tak i tak", a co innego "a bo u mnie to jest tak i jeszcze nikt nie robił takich dramatów jak Ty".
Dla mnie to robienie dramatow i tworzenie niepotrzebnych problemow.

Cytat:
no ale jak ktoś o czyjejś chorej babci pisze od razu "umierająca babcia", to mniemam, że niepotrzebnie to wszystko wypisuję.
Autorka sama tak to przedstawila, ze nie wiadomo jak dlugo ta babcia jeszcze pozyje.

I mozesz miec o mnie i moim podejsciu do tematu tak zle zdanie jak tylko chcesz. Mozesz uwazac, ze autorka ma lepsze podejscie.
Ale miec problem jak autorka, ale za to uzyskac poparcie wizazanek czy moze nie miec problemu i byc krytykowana przez wizazanki? Zostane przy nie tworzeniu sobie niepotrzebnych problemow, nawet jakbyscie mnie mialy znienawidzic^^.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując