Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem w związku z obcokrajowcem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-14, 12:27   #3022
kasiaczek10
Raczkowanie

Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem

Cytat:
Napisane przez Leila:) Pokaż wiadomość
ehehe widze że się tu zgrywa wszystko z moimi nastrojami
od tygodnia łaże jakas nie tego..miedzy nami niby wszystko ok a ja mam jakies głupie mysli:/ zazdrosna jestem o tz-a , w sumie nie mam powodu, pisze jak zwykle ze o mnie non-stop mysli itp, a ja jak ten glupek, pare dni temu siedzialam ryczalam(nie wiem czy to wiosnaczy co)
Moje podejrzenia wzbudzilo pytanie tza co znaczy po polsku"oj,tak to jest z wami facetami". Kto mu to pisal?kiedy?po co??..bo ze kobita to widac..zapytalam, skad to wytrzasnął ale nie odpowiedział:confus ed:

ostatnio bylam wsciekla jak mi prawie 2 dni nie odpisywal- znam go na tyle,ze wiem ,ze zawsze rano sprawdza poczte..a jak sie spoznia na skypea prawie godzine to mam go ochote udusic. W koncu to wirtualne,ale spotkanie,nie?

taa. Założmy sobie klub o wdzięcznej nazwie Green-eyed monster albo coś w ten deseń

Wszystko przez to długie niewidzenie się aa!
No dziewszyny ja tez jestem straszna zazdrosniac staram sie to ograniczyc, nie okazywac tego ale ciezko mi to idzie...ufam mu ale Angielka nie ufam Leila ja tez ostatnio mam dziwne mysli, ze cos sie zmienai i w ogole...nie wiem czemu, nie mam nawet do tego podstaw...ale to chyba wzszystko przez te tesknote..
kasiaczek10 jest offline Zgłoś do moderatora