Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MODNE CIUSZKI NA WIOSNE/LATO !!! XS/S /M --> Śliczne NOWE BOTKI-38, 2xMuszkieterki!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-14, 15:13   #1
k0kietka
Wtajemniczenie

Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
Exclamation

MODNE CIUSZKI NA WIOSNE/LATO !!! XS/S /M --> Śliczne NOWE BOTKI-38, 2xMuszkieterki!!!

wątek zamknięty
NIEAKTUALNy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

NA SAMYM WSTEPNIE CHCIALAM POWIEDZIEć ZE OSOBY KTORE MAJA MNIEJSZA LICZBę PRZEKUPEK ODE MNIE, BADZ POSIADAJA JAKIEGOS NEGATYWA - WYSYłAJA PACZKE PIERWSZE - OSTATNIO NATCHNELAM SIE NA OSZUSTKE NIE CHCE MIEC JUZ NIGDY NIC Z TAKIMI NIE MIłYMI DOśWIADCZENIAMI WSPOLNEGO !!!

szukam

ciuszków
1. tunika rozmiar xs/s
2. koszula z zabotem
3. jeansy rurki -ciemny jeans xs/s
4. bluzka bomba
6. TOREBKI odpadaja torebki materiałowe bo takich nie cierpie !!
kolory : żółty, pomarańcz, zielony, fiolet, róż, czarny, biały
7. buciki - rozmiar 37/8 na obcasie ( od 8 cm w z wyż ) - buciki nowe albo w stanie b.dobrym
z okrągłymi czubkami albo w szpic , ewentualnie pepe toe ( te co masz na wątku mam takie same tyle ze białe wiec odpadaja ) albo jakies fajne na lato

Z kosmetyków poszukuje
1. jakiś dobry podkład matujący ( najlepiej jakby miał drobinkami)- z jakiejs porządnej firmy
2. puder na policzki

- nie proponujcie mi zniszczonych lub przepranych ciuchów!!!!!!!!!!!

wymieniam się tylko na nowe ciuszki, bądź w stanie idealnym/bdb

Pozdrawiam wszystkie wizazystki i zapraszam do wymianki

Dziewczynki i proszę was jeśli chcecie sie wymieniać to nie proponujcie mi jakiś bardzo zużytych ciuchów, przepranych itp.
Ja wystawiam na swoim wątku nowe, lub w idealnym/bdb stanie rzeczy ! więc na pewno nie oddam ich za byle co - (to co oddam za drobiazg jest napisane przy ciuchach a to o co będę wybredna również jest opisane )
więc proszę zanim zaczniecie przeglądać wątek przeczytajcie wszystko dobrze!!!

Edytowane przez k0kietka
Czas edycji: 2008-04-22 o 17:47
k0kietka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując