2016-12-27, 20:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z rodzicami
Cytat:
Napisane przez Onnaa88
Czy u was w rodzinie również faworyzuje się wasze rodzeństwo?
Nie mieszkam w Polsce,jestem obecnie na urlopie w Polsce.
Brat od zawsze był lepiej traktowany,nie musiał w domu sprzątać gotować itd.
dostał na prawo jazdy,pił imprezował skończył tylko gimnazjum ale pracuje jakoś sobie radzi.
Głośno mówi,że chce w najbliższym czasie mieć dzieci ze swoją dziewczyną,ja nigdy dzieci nie chcę mieć do tego mam PCOS którego w ogóle nie leczę,oraz nerwicę.
Ostatnio byłam kilka razy u rodziców nawet kawy mi nie zaproponowali,nie cieszyli się że wróciłam na urlop do Polski,na wiglili nie poczekali z kolacją tylko zaczęli jeść jak przyszedł brat z dziewczyną chociaż
tata dzwonił gdzie jestem a mówiłam,że będę za 10 minut.Dzisiaj dzwoni do mnie brat,że dostał od nich mnóstwo jedzenia bo im zostało ze świąt ,zawsze co roku mu dają mi się nawet nie zapytali,i najlepsze jest to że zapraszałam ich już
ze sto razy dzowniłam prosiłam żeby przyjechali osobiście i przez telefon żeby zobaczyli jak mamy skończone mieszkanie niestety nie chcą przyjechać.
Jest mi tak przykro,że nie jestem w stanie się ogarnąć?Co ja im zrobiłam?
Owszem nie jestem idealnym dzieckiem nerwów mieli dużo przeze mnie bo pyskowałam,uczyć się nie chciałam imrpezowałam,miałam kilku facetów z jedym wyporwadziłam się i wróciłam do nich po kilku latach.Ale szkołę skończyłam,mam pracę itd.
Czy u was też tak jest?Mam w ogóle ochotę się nie odzywać do nich w ogóle ale brakuje mi ich.
|
Zadzwon do ojca i zapytaj. Czemu nie dostalas jedzenia a brat tak? Zobaczymy co powie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
|
|
|