Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-29, 11:48   #1799
mycha_818
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.

Zdrowia dla wszystkich choruszków 😘 mnie tym razem też nie ominęło, ale to na szczęście pierwszy raz w ciąży dopiero

Co do wózków to nie byłam pytana co prawda ale powiem, że nie planuję kupować żadnych siedzących dostawek ani tym bardziej podwójnego wózka. Laura na wszystkie spacery, na zakupy, do galerii czy gdziekolwiek chodzi na pieszo. Ostatni raz wózka używałam na wakacjach. Co prawda jak pojawi się maleństwo to pewnie kolejny raz będę wprowadzać wielokilometrowe spacery, bo to mi pomogło wrócić do formy i wtedy Laura raczej nie wytrzyma tempa, dlatego kupię taką dostawkę w formie podnóżka. Widziałam uniwersalne za 200 zł, więcej nie chcę inwestować.

Co do jedzenia to Laura jest złotym dzieckiem. Naprawdę he wszystko co jej postawię przed nos. Nie kłóci się o dodatkowe posiłki, chociaż jak tz wraca z pracy to też od niego je ale to bardziej dla towarzystwa kilka kęsów. Najgorszy problem mam tylko z tym, że śniadanie bez parówek nie jest dla niej śniadaniem. Zje owszem coś innego, ale potem i tak domaga się parówek. Masakra, upodobała sobie akurat najgorsze co mogła.
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując