Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bezdzietne z wyboru / nie chcę mieć dzieci cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-31, 10:42   #4310
Milennka03
Zakorzenienie

Dot.: Bezdzietne z wyboru / nie chcę mieć dzieci cz. IV

Nanit- współczuję koszmarnego otoczenia.
U mnie siostry mamy - a moje ukochane cioteczki totalnie wyluzowane.Mama je chyba juz dawno uświadomiła że ja dzieci nie będę mieć i przy jakichkolwiek spotkaniach zero gadki o dzieciach, wiedza że nie będę mieć i luzik.Tym bardziej jak się z hajtnęłam w czerwcu to potem jak pojechałam w odwiedziny itp to nie poruszały tematu dzieci.W sumie w swoim towarzystwie i przyjaciół i rodziny nie ma mowy o nawracaniu mnie na dzieci.Moja przyjaciółka ma jedno i rozważa drugie ale przez całą ciążę nie i potem po nie wykazała najmniejszego śladu OZM, można z nią normalnie porozmawiać , dzieciak bardzo fajny-i mówię to ja która rzadko toleruje towarzystwo osób maluczkich W pracy , jak byłam już po ślubie, jak się ludzie dowiedzieli o hajtnięciu to oczywiście kilka matek skomentowało tekst że teraz pewnie długie L4 mi się szykuje U nas akurat boom macierzynski w pracy więc pewnie obstawiają że ja następna.

a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle

-fasolinno-

siestowo

Edytowane przez Milennka03
Czas edycji: 2016-12-31 o 10:45
Milennka03 jest offline Zgłoś do moderatora