Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-16, 20:33   #2693
MonikaZmyślona
Zadomowienie

Dot.: Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
Nie ma sprawy pytaj o co chcesz
Po kolei: okres wrócił mi mniej więcej po 7-8 miesiącach od zmiany diety. Musiałam trochę poczekać, fakt. Nie brałam jednakże żadnych tabletek więc metoda jak najbardziej "naturalna". Organizm potrzebuje czasu żeby się pozbierać ze szkód wyrządzonych nieumiejętnym odchudzaniem więc nie dziwię się, że tyle mu to zajęło
Tak szczerze mówiąc nie znałam się wtedy dobrze na odżywianiu więc wprowadziłam i takie i takie - tłustsze jogurty, mleko, sery żółte, ale również bakalie i oliwa z oliwek.
Zgadza się, kosztem węgli. Konkretnie - głównie kosztem owoców, które w czasie ostrego dietowania pochłaniałam na dosłownie na tony. Ograniczyłam się do jednego jabłka dziennie, a resztę zagospodarowałam pełnowartościowym bardziej jedzeniem. Jak teraz sobie przypomnę to możliwe, że ogólna dzienna dawka kcal poszła trochę w górę. Nie więcej jednak niż 200-250.
I jeszcze co chcę podkreślić - bardzo ograniczyłam ćwiczenia.
Okresu nie miałam...2lata. Tragedia wiem. Tym bardziej, że i dostałam go po raz pierwszy dopiero w wieku 16lat - późno, wszystko przez odchudzanie.
Na pocieszenie dodam, że teraz jest jak w zegareczku i wszystko wskazuje na to, że jestem zdrowa.
Dzięki wielkie za odpowiedź Ja w takim razie udaję się do gina, bo coś czuję, że mój brak okresu nie jest spowodowany dietą Sporo tłuszczu mam. Czesto wiecej niz człowiek nieodchudzajacy sie .. (tak w ogole to przez ostatni miesiac sie nie odchudzałam - raczej tyłam , teraz mam znow zamiar, wiec zadbam o te tłuszcze )

I cieszę się, że u Ciebie już wszystko w porządku

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
ech jak tak patrzę po ludziach i po swoim niegdysiejszym zachowaniu to powiem Wam jedno - jednym z kardynalnych błędów, które dziewczyny popełniają przy odchudzaniu jest cięcie tłuszczów. Wychodzimy chyba z założenia, że tłuszcz z pożywienia=tłuszcz na biodrach czy brzuchu. A przecież to nieprawda, bzdura totalna... Tłuszcz z pożywienia to głównie gładka skóra, lśniące włosy, mocne paznokcie i prawidłowa gospodarka hormonalna.
Dokładnie, tłuszcz potrzebny jest
J -
B -
-
MonikaZmyślona jest offline Zgłoś do moderatora