2008-03-17, 10:51
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki koszt całościowo?
Cytat:
Napisane przez bbasia23
Rodzice odrazu podjęli decyzję o tym że oni sponsorują nam wesle. Nawet przez myśli im nie przeszło że my mamy płacić.
|
A u mnie od razu zaznaczyli że nie finansują (jak tylko się dowiedzieli że bierzemy ślub). Jedynie tata stwierdził że jak chcemy to może pomóc finansować ale brzmiało to tak jakby mówił "błagam - nie każcie mi za nic płacić!" - zresztą on straszny maruda jest i bez przerwy jak jesteśmy u niego, mówi jak to pieniędzy nie ma na remont itp (jakby chciał żebyśmy my mu na to kasę wyłożyli )
Może rodzice N by chcieli finansować (zobaczymy jak się o tym dowiedzą) ale ja tego nie chce, potem będzie wypominanie do końca życia (synowi wypominają koszty jakie ponieśli na jego wychowanie - aż dziwne że zeszytu z szczegółowymi wydatkami nie prowadzili, chociaż kto wie może by mniejsze sumy wyszły, a co dopiero by mówili gdyby mieli coś wyłożyć)
Moja biżuteria
No i strona
|
|
|