Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-01-08, 23:40   #2103
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
Chyba sie na☠☠☠ie. Wypilam dwie rude , jeszcze jedna i bede miala cieplo. Ale bym zajarala....

Mam nowy sposob na goske. Jak wstaje z drzemki o 15 to o 20.30 jest ugotowana i zasypia w 5 minut :P
Moja wstaje z drzemki o 14 i łazi do 22... Masakra ze spaniem ostatnio :-/

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
A Wojtek zawsze idzie spac okolo 10-10.30 i wstaje akurat na obiad okolo 14 tak samo śpi u opiekunki właśnie, już taaaaaak długo ma taki rytm, ze pewnie tego nie zmienimy dopóki nie wyeliminujemy drzemki całkowicie
Jak długo śpi! U nas ok 1.5godz.

U nas drzemki są różnie, w zależności od potrzeb, bo trzeba po starszaka jeździć, albo dopasować się do godzin rehabilitacji i w sumie często usypiam ja bo muszę, a nie dlatego że ona potrzebuje, albo w samochodzie zasypia. W sumie ona teraz twierdzi że nie potrzebuje snu i czasem zawezmie się i siedzi, muszę ją w odpowiednim momencie położyć żeby się nie przewróciła, ale nie za szybko bo od nowa będzie cyrk. Wieczorem też łazi, do łazienki już nie chce iść bo wie że zaraz spanie, po kąpieli kombinuje gdzie uciec, gdzie się schować żeby nie iść spać, przykrywam starszaka a ona już w kuchni stoi po ciemku, przynosze ja, coś robię a ona znowu gdzieś w ciemnościach siedzi. Zasypia teraz na dywanie, dopiero później przenoszę ja do łóżeczka. Za nic nie chce tam wejść, jak ja wkładam to strasznie płacze, a już spała całe noce w łóżeczku, sama tam zasypiala, tzn ktoś był obok, ale bez lulania. Eeh..

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując