Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z makijażem-doradzcie proszę!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2004-12-02, 11:33   #54
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi
Re: Problem z makijażem-doradzcie proszę!!!

Idzie kręćka dostać z tymi moimi włosami własne je umyłam i dalej schodzi farba nigdy tak długo mi nie schodziła w trakcie mycia..już dobre ponad 20 razy je myłam od czasu tych ciemnych pasemek. Tak są w Polsce te płukanki i szampony (fryzjerka proponowała mi szampon właśnie) tylko nie wiem czym się różnią i czym się kierować przy kupnie. Chciałabym się wybrać do fajnego fryzjera który będzie potrafił doradzić i dobrać kolor włosów dla mnie ale do tego czasu musze pozbyć się tego żółto-rudego:/ (czyli do sylewstra ) Potem zbieram na dobrego fryzjera! Chciałabym miec takie pasemka (jak na zdjęciu w różowym sweterku wlaśnie;P) ale decyzja zależeć będzie od fryzjera. Mam tylko nadzieję, że w końcu trafie na tego naprawde dobrego
P.S Też mam czasami fizia na taki ładny jasny blondzik chwilę potem potrafię stwierdzić, że jednak chcę ciemny Jakbym tylko wiedziała, że fryzjer zrobi mnie tak: i będzie mi pasowało to zgodzę się na wszystko..tylko czy ja na takiego trafie w końcu kiedyś..