|
Pytanie o przedłużanie włosów
Witam
Chciałabym przedlużyć włosy i ostatnio ciagle śledze wszystkie fora i doszlam do wniosku że dla mnie odpowiednia metodą bedzie clip in. Co myślicie o tej metodzie?? ja biorę ja głownie pod uwage dlatego że nie niszczy włosów. Mam problem z wybraniem włosów, ponieważ moje wł. sa podatne na kręcenie ( nie są to baranie loczki ale duże loki) i nie wiem czy powinnam wybrać włosy krecone czy proste. Podobają mi sie bardziej wł. proste ale za każdym razem gdy swoje wyprostuje wystarczy wilgotne powietrze i już mam kręcone, wiec chcąc czy nie przyzwyczaiłam sie do nich. Nigdy nie miałam doczepianych włosów i nie wiem czy to ma jakiś wpływ jakie sie ma swoje wł. bo przeciez jak mam kręcone to przy doczepionych prostych moze to widac ....( nawet gdybym swoje prostownicą wyprostowała , bo mi sie i tak pokręca przy jakiejkolwiek imprezce:/) Mam jeszcze drugie pytanie: Bede robiła pasemka blond z ciemna kawa , czy moge zakupić włosy (na clip in) np. w kolorze blond i je zafarbowac tak jak moje. czy jak mam szukac do pasemek włosów??
|