Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposoby na przyspieszenie porostu włosów-kontynuacja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-18, 22:40   #1493
Agusia007
Zadomowienie

GG do Agusia007
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów-kontynuacja

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
W jakiej postaci ?
Miekkosc, Polysk,gestosc,wzmocnieni e(wlos duzo ciezej przerwac niz przed kuracja), mniej rozdwojonych koncowek i miesistosc

Cytat:
Napisane przez kosmarka Pokaż wiadomość
Hej laski byłam dziś po ten olejek kokosowy - nie było w Stokrotce - to gdzie ja go dostanę w tej Łomży - bu.
Za to kupiałam w rossmanie szampon z kofeiną, zdjęcie w załączeniu.

A tu składzik: aqua, sodium laureth sulfate, disodium laureth sulfosuccinate, laureth-2, sodium chloride, caffeine, edta, sodium lauroyl, glutamine, polyquaternium-7, peg-120 methyl, lgucose dioleate, parfum, hexyl cinnamal, phenoxyethanol, methylparaben, propylparaben, sodium benzoate, potassium sorbate, citric acid, ci 42051.

Koszt: 6 zł z groszami (nie pamiętam dokładnie). Butelka 250 ml.

Użyję jutro na całe wlosy zobaczę jak działa ogólnie - jak zobaczę, że suche po długości to będę dawała tylko przy skórze głowy i nawilżający będę dawała na resztę włosów.

spioch7 - ja też jestem na etapie szukania tego właściwego, dodam, że mam podobne włosy do twoich .
o co chodzi z ta kofeina?

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
O, no to mamy witaminkę E, panthenolek, a nawet proteinki i odświeżający menthol. Jest nieźle
To teraz pozostaje nam czekać na wrażenia z użytkowania
Co to za sklad? wszystko mi sie pomieszalo
ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein
wolte ganz allein sein..
Ich will ein Herzschlag kontrollieren
Ich muss Zerstören!Neein!
Nocny marek
Agusia007 jest offline Zgłoś do moderatora