Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rosną nam dzieciaki, młodsze i starszaki - Mamusie VII-VIII 2013 cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-01-10, 09:41   #7
miszkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Rosną nam dzieciaki, młodsze i starszaki - Mamusie VII-VIII 2013 cz. XI

Helol👋

Szkrabkowa, dzięki za założenie kolejnej części 👍

Dzoan, kciuki. Kurde, ja nawet nie wiedziałam, że Olus nosi okulary.

Pianka, a jak Kuba pierwszy dzień w przedszkolu?

Maks poszedł dzisiaj znów z maskotka Mysią. Już długo z nią nie chodził a teraz sobie przypomnial .
Już wczoraj jak go odbieralam stwierdził, że bylo mu smutno bo nie wziął Mysi i jak był zmęczony to nie miał się na czym położyć i odpocząć.
A pewnie w przedszkolu multum poduszek i maskotek.

Ale pomijając Wszystko jestem przeszczesliwa bo moje dziecko pierwszy raz wyraziło co czuje tzn.ze było mu smutno. 👍

I dzisiaj znów jej zapomnial ale w przedszkolu zaczął poplakiwac, że chce maskotke i biegłam po nią do domu. Dobrze, że mieszkamy za płotem.

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dzoan kciuki za wizytę

Łukasz został w domu bo trochę pokaszluje. Rano gorzej to wyglądało a teraz prawie nie kaszle. Oby się nie rozkręciło

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Zdrówka!

Maks też w nocy kaszlał.
Może podlapal ode mnie bo mi też gardło zawaliło i popołudniami i w nocy mnie męczy.
Śpię z tantum verde pod poduszką 😉

I Dzoan, po raz kolejny dziękuję Ci za kisiel z siemienia lnianego. Robię i popijam przez cały dzień i w nocy 😙

Żabinek
miszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując