Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak malowac małe, blisko i głęboko osadzone oczy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-12-02, 23:15   #2
MonSz
Przyczajenie

Re: jak malowac małe, blisko i głęboko osadzone oczy?

moze przeslij zdjecia. dziewczyny na pewno cos Ci podpowiedza ja tez mam nieduze oczka. sa jakies takie wydluzone. lekko skosne. moglyby byc bardziej okragle ale takie jakie mam tez mi sie podoboja.choc kiedys niezbyt za nimi przepadalamco robie by je troche powiekszyc? przy kaciku uzywam rozswietlacza w kolorze bieli, takiego lekko perlowego. tak samo pod brwiami. rozprowadzam taka leciutka smuzke bialego cienia. od wewnetrznego kacika do zewnetrznego powieki gornej nakladam sredni kolorek cienia, do moich zielonych oczu pasuje np jasny brazik. a w zewnetrznym kaciku dodatkowo daje mocniejszy braz i rozprowadzam go lekko ku gorze w kierunku skroni. trudno tak opisac wiec jutro postaram sie znalezc jakies zdjecia i dolaczyc z podobnym makijazem. a zapomnialabym o najwazniejszym - wydluzajacy tusz do rzes. to jest to! taki tusz "otwiera" oko i wydaje sie ono wieksze. tak samo biala kredka do oczu rozprowadzona wewnatrz powieki dolnej. heh jak juz mowilam ciezko to wszytsko opisac mam nadzieje ze choc troche pomoglam. podeslij zdjecia moze bedzie latwiej cos doradzic. pozdrawiam
MonSz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując