Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-19, 17:08   #6502
Piesio
Raczkowanie

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz.II

Cytat:
Napisane przez zlota rybka Pokaż wiadomość
*Właśnie nie mam takiej wielkiej wady,żeby było to niezbędne. Orto mówi,że nie jest to mus.
Góra lekko wypchnięta, troszkę bardziej dół, ósemki mi pogorszyły sprawę. Liczę,że po aparacie miałabym ładniejszy profil bo broda wyszłaby troszkę do przodu.

*Nie boli wcale?? To chyba niemożliwe Pewnie musi być okropne uczucie i jakieś chrupanie w kościach (tak było jak miałam mleczaka wyrywanego). 2-3dni to też masakra bo wiem co znaczy ból zębów po różnych zabiegach

* Znajome zaakacptowały siebie dosyć szybko, ale ja mam inny charakter i obawiam się,że miałabym z tego powodu duże kompleksy.

Jeśli nie esteś zdecydowana to można zastanowić się przez kilka dni nie takie rzeczy jak "wyrywanie ząbków" się przeżywało : ludzie przeżywają większe rzeczy i żyją do aparatku Cię nikt nie zmusza jeśli nie chcesz to niezakładaj ale moim zdaniem warto przeboleć wyrywanie i aparat i do końca życia mieć piękny uśmiech ja już np. przeżyję wszystko żeby mieć proste zęby dwa razy przeżyłam złamanie raz skręcenie kilka razy nabicie palca i żyję warto naprawdę warto jeśli masz okazję to ja na Twopim miejscu bym się decydowała i mała do końca życia piękny uśmich a później nie chciałabym żałować ale tak jak mówię nikt Cie do druciaka nie zmusza ale jeśli uważasz że nie masz dużej wady to niezakładaj, jeśli Ci ona nie przeszkadza Pozdrawiam

Edytowane przez Piesio
Czas edycji: 2008-03-19 o 17:10 Powód: dopisek
Piesio jest offline Zgłoś do moderatora