Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pora coś zmienić :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-20, 13:31   #9
aniaslonko
Raczkowanie

hej dziewczyny!
w maju skończę 20 lat i doszłam do wniosku, że byłoby miło zmienić coś w swoim wyglądzie
tak na prawdę to mam nadzieję na kompletną zmianę!
jestem bardzo drobną kobietką - 158cm wzrostu i tylko 40kg wagi
moja buzia wygląda jak buzia nastolatki
podoba mi się to, ale jednak uważam, że czas spoważnieć bo mam dosyć podrywających mnie 16-17latków
mam nadzieję, że jakoś mi pomożecie,
chcę zmienić fryzurkę - od kilku lat noszę tą samą, uważam, że wyglądam w niej dobrze, ale znudziła mi się
nie chcę zmieniać koloru włosów, ten mi się podoba, zresztą cenie sobię naturalność
co do mojego stylu, to jest on bardzo sportowy - dżinsy, spódnice w kolano, adidaski, kolorowe t-shirty, sportowa kurtka itp..
chcę to także zmienić, ale nie chcę rezygnować z wygody, czyli tzw. sportowa elegancja
macie propozycje w czym będę wyglądała dobrze ,ale nieśmiesznie?
żakiety do dzinsów?
spodnie z materiału?
a może jakieś inne zestawy na co dzień?
ja nie mam pomysłu
jak myślicie, w jakich kolorach będzie mi do twarzy?
mam zielone oczy, ciemną, oliwkową karnację i ciemne włosy - czy mój typ urody to jesień czy zima? nigdy nie umiałam się zdecydować dlatego nie wiem w jakich kolorach będzie mi do twarzy a jednocześnie będę wyglądała poważniej
co do mojej wagi, to liczę w tym tygodniu ile zjadam kalorii i do tej liczby dodam 500kalorii dziennie - podobno można tak przytyć 0,5kg na tydzień! dla mnie to byłby sukces bo zawsze chciałam przytyć i nigdy się nie udało
a może ktoś z was ma podobny problem do mojego?
chcę także zacząć trochę ćwiczyć żeby nabrać masy mięśniowej, mam nadzieję, że moje ciało będzie wyglądało korzystniej
jest tu ktoś, kto ćwiczy aby poprawić wygląd ramion, nóg (zwłaszcza ud) i biustu?
może znacie jakieś niezawodne ćwiczenia?
a co do makijażu, to nigdy się nie malowałam,
może czas zacząć? ale jak? na co dzień studiuję i nie zawsze mam czas długo siedzieć przed lustrem

podsumowując, chcę z małej dziewczynki stać się młodą kobietą
śliczną i uroczą

wiem, że dużo zaplanowałam jak na jedną wiosnę, ale mam nadzieję, że stopniowo uda mi się osiągnąć cel
takie małe postanowienie noworoczne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg do cv 2.JPG (65,5 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ja.JPG (8,6 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg oczy.jpg (33,0 KB, 25 załadowań)

Edytowane przez 201704240951
Czas edycji: 2008-03-20 o 16:14 Powód: p/p
aniaslonko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując