Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-20, 13:36   #1574
agness51
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Apisko - Ale się zmieniłaś,bardzo ładnie wyglądasz
Ja mam naszą klasę

Aniu - Zdaj koniecznie relację z efektów redukcji!

Baby - No w sumie masz rację,co to za chłopak co jednego dnia kocha,a drugiego nagle nie
Przypomniała mi się sytuacja kiedy przed wakacjami powiedziałam pewnemu chłopakowi,że coś do niego czuje,on wtedy stwierdził,że on do mnie nic,pomimo,że często na mnie patrzył,dużo ze mną rozmawiał,kiedy dowiedział się,że mam chłopaka to od razu mi powiedział,że długo z nim nie pobędę,bo miłość nie istnieje,i że zaraz mnie rzuci. A teraz chodzi to tej samej szkoły co ja,bardzo często na mnie patrzy,koleżanka stwierdziła,że może żałuje,że mnie kiedyś odtrącił,no ale to już jego strata,niech wie co stracił ^^

Ja oczywiście jednak nie posprzątałam,właśnie zjadłam zupę i niedługo jadę do TŻ-ta,a potem nocuję u przyjaciółki,więc zajrzę do Was jutro
Miłego dnia

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora