Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zbawienne działanie podkładu :) twarz przed i po makijażu :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-10, 07:54   #10
fascynacja25
Raczkowanie

Dot.: Zbawienne działanie podkładu :) twarz przed i po makijażu :)

Cytat:
Napisane przez vanilla_sky
swietny efekt! mozesz napisac cos wiecej o korektorze? czy nakladasz go pod oczy i jesli tak to jaka technika? czy nie zbiera sie w zalamaniach skory pod koniec dnia?
Co do korektorka to nakładam go pod oczka tylko czasami, ponieważ wszelkie delikatne cienie maskuje sam podkład ( zarówno Revlon jak i Estee Lauder sobie z tym swietnie radzi ), jednak kiedy już go nakładam to w odcieniu żółtym kamuflaż cieniutką warstwą wklepuję pod oczka. Resztę niespodzianek tuszuję różnie, mam tych korektorków kilka i czasami uzywam tylko zielonego La roche Posay pod podkładm, czasami Art Deco bezowego punktowo na wypryski, rozcieram krawędzie, przykrywam to sypkim fixatorem Art Deco i na to dopiero podkład. Czasami jeszcze nanoszę go również na podkład ale wtedy uzywam już odcienia dobranego do koloru podkładu np. do Revlonu 05 idealnie pasuje korektor Art Deco nr 03

Nie, nie zbiera się w załamaniach nawet pod koniec dnia

fascynacja25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując