Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moda "plus size"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-21, 08:28   #1110
winka
Raczkowanie

Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
eh, byłam dzisiaj 3 godziny prawie na zakupach i jestem trochę załamana oprócz ślicznej zielonej bluzeczki w KappAhlu (ale drogiej jak na mój gust żeby kupować "ot tak", za 69,90 zł) i jednej w takiej samej cenie w H&M, nic ciekawego i co najważniejsze-pasującego na mnie nie znalazłam Jestem załamana swoim biustem, nienawidzę, że jest taki duży Nie chcę mieć duzego biustu Zawsze kończy się tak, że np. bluzka/sweter/żakiecik/kurtka/sukienka jest w idealnym rozmiarze, ale nie zapinam się/obciska mnie w biuście Okropne Czemu oni nie myśla, że są też duże osoby z dużymi biustami??? Przecież takich jest chyba nawet więcej niż osób plus size z małym biustem
I np. zawsze mam problem z bluzkami/tunikami podobnymi do tych zdjęc, które wkleiła winka - prawie nigdy mój biust nie mieści się do tej "lini" tzn podwyższonego stanu. Wiecie o co mi chodzi? zawsze tą linię mam w połowie biustu

I jeszcze jedno - fajnie, że wiele sklepów ma sekcję z większymi rozmiarami, ale czemu dają tam głównie workowate szmaty? Całkowicie bezkształtne worki, najczęściej w poziome paski które dodatkowo pogrubiają
ja też mam taki problem, co innego, że niektóre bluzki zapinają się dopiero gdy założę ulubiony stanik mini mizer czy jakoś tak triumpha trochę inaczej układa się w nim mój biust (75F) ale guziczki i tak się lekko rozchylają

winka jest offline Zgłoś do moderatora