Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-21, 08:29   #2251
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::..

Cytat:
Napisane przez faraula Pokaż wiadomość
kochana sista, nie wiem czy ja moge cos powiedziec bo ja w ciazy mialam 2 okresy i sie nie zorientowalam do 3 miecha ze jestem w ciazy. najlepiej zrob test to odejda ci watpliwosci

ale tu duzo pedagogow, ja jestem tez na uw, na arabistyce, koncze ja z duuuzym opoznieniem, bo mialam zawirowania zyciowe /maz rozwod dzidzia/ ale juz jestem bliska konca

a dzis tak mi sie nie chcialo wstawac buuu
No wlasnie za wczesnie na test, na jakiekolwiek objawy raczej też, bo to musialby byc gdzies 2-3 tydzień. Poza tym odkrylam kiedy nudności przechodzą. Jak coś zjem

Dzisiaj na śniadanie byl poki co jogurcik, mama okupuje kuchnie i nie mam jak omletu zrobić. W domu to jednak się nie boję, tu nie ma skorupkowego Teżeta ;P Na 2 śniadanie planuję banana, obiad taki jak reszta rodzinki tylko bez węgli (ziemniakow itp.). Dzisiaj dzień bez moich wrogów - słodyczy

Ahcak napisałaś, że w 2 fazie nie wolno bananow, ale kiedys mowilas, ze dieta zostałą upgradeowana i można nawet jednego średniego banana dziennie. Więc jak to jest ?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora