2008-03-21, 12:53
|
#105
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2007-11
Wiadomości: 12 206
|
Dot.: Ryba-smażona,panierka i inne
Cytat:
Napisane przez Superchic(k)
No fakt, z folii jest taka trochę jałowa  . Ja na panierkę polecam: otręby pszenne, otręby owsiane, płatki owsiane, zmielone orzeszki. A żeby rybka dobrze 'trzymała' tę panierkę, zalewam ją kefirem z przyprawami i odstawiam na min. 0,5 h, a potem normalnie obtaczam w czym tam chcę, kładę na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i do piekarnika na jakieś 15 minut.
|
Dziekuje ślicznie Zapytałam Ciebie bo własnie zawsz piszesz ze tak ciekawie ryby panierujesz Dzis za pozno przeczytałam , ale nastepnym razem tak zrobie
|
|
|