2008-03-21, 15:48
|
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Przygarnę odsypke meteorytów, na wymiane perfumy
Cytat:
Napisane przez ana761
witam... mam meteorki.. napisz prosze dokladniej jakie odleweczki proponujesz?? i za jaką ilośc kuleczek a i czy sypkich poszukujesz tylko w kolorze granatu???
pozdarwiam ann
|
To ja postaram sie dzisiaj zrobić spis. I postaram się zrobić też spis próbek do oddania, co będzie niełatwe. A jaką ilośc chcę to nie wiem. Z kilkanaście. A cienie moga być też inne, trudno mi powiedzieć jakie, bo mam już różne, ale bardzo lubię sypkie cienie, więc na pewno mogę coś wybrać. To ja napiszę wieczorem.
Na pewno tak na szybkiego, to mogę zaproponować odlewkę Histoire D'eau lub Dalimani, albo tez np. Dirt Demeter. Theoremy mogę trochę oddać, Mora Belle CsP, Shalimar light lub EDT, Tempore Donna, a nawet trochę sotto Voce, Anglomanii
edit: nie, to jest bez sensu. Nie zrobię tego spisu, szczególnie próbek. Mogę przesłać plik do wglądu, z tym zastrzeżeniem, że nie wszystkie próbki są do oddania (jest do oddania jakieś 70-80%z 350 próbek), a z flakonów nie ze wszystkich moge zrobić odlewki. Więc proszę o priva z adresm mailowym to prześle cały spis próbek i flakonów. Mam nadzieje że coś sobie wybierzesz.
|
|
|