Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-01-16, 16:48   #4306
niulka_1985
Zadomowienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza

My wychodzimy praktycznie codziennie. Teraz nie używamy wózka, tylko sanki [emoji300] [emoji301] [emoji6]
Madziara, stosujesz jakąś dietę?
O roczku jeszcze nie myślę, bo Miłosz z tych najmłodszych na forum. Zacznę rozmyślać w marcu.

Była u nas pielęgniarka i stwierdziła, że powinniśmy kupić małemu chodzik, bo na pchaczu to on się będzie długo uczył chodzić [emoji34] normalnie szok! Każde dziecko ma swój czas.

A poza tym w końcu udało nam się uregulować kupki. Nowy lek działa super, ale jeszcze musi go brać w pełnej dawce przez tydzień, a potem na podtrzymanie pół dawki przez miesiąc.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

A, i moja sąsiadka też się krzywi jak wychodzimy z młodym. Jej trzymiesięczna prawnuczka siedzi w domu. Na spacerze widziałam ich dwa razy, ale może na taras ją wystawiają, chociaż wątpię.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując