Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-01-16, 20:48   #4311
Linaewen
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

U mnie tez zima na całego. Tyle śniegu nie pamiętam od czasów dzieciństwa <3

Malos Kciuki za starania, i bardzo zazdroszczę. My pomyślimy za jakieś 2 lata, bo chcę mieć dwójkę przed 30-stką, ale nie wiem jak będzie z pracą.

Linaewen Twoja Ola też pełza ? Ja mam wrażenie, że Bartek prędko nie zaskoczy, że można raczkować :/

STARE BABY I MRÓZ Oj tak ja tez zostałam już napadnięta, że wychodzę na spacery w zimno :P
Pełza, dzielnie i szybko. Ja tam się nie martwię-ważne, że się rozwija, swoim tempem. Zaczyna zresztą podrywać dupsko co jakiś czas, więc myślę tak do miesiąca zacznie się raczkowanie. Ona wszystko musi zawsze najpierw dokładnie przećwiczyć, nic na hura

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez MaLoS Pokaż wiadomość
HappyGirl--- suuuuper[emoji7] życzyłam Ci w duchu synka [emoji2] chłopaki są fajne [emoji4] no i cudownie, ze wszystkie badania ok! Przynajmniej czas ciąży Ci szybko zleci przy Córci [emoji38] i dziękuje ze pytasz, mam nadzieje, ze w tym miesiącu okresu nie zobaczę [emoji12] byłam na obserwacji owulacji u gin, jest szansa ze zaskoczy, nie chce sie nakręcać, ale czuje od wczoraj znajomy ból podbrzusza i ogromne zmęczenie... zobaczymy za kilka dni [emoji4]

Vel--- dawaj wózek na OLX [emoji23] mój babydesign sie super sprawdza nawet na śniegu [emoji106]🏻 ale Dzidziol grzecznie siedzi i patrzy, nie to co Twoja Księżniczka [emoji51]

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Madziara--- tez juz myśle o roczku, Adaś bedzie miał w Wielka Sobotę... mam dylemat co zrobić, czy w święta czy tydzień pózniej 🤔

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Lin--- Heheh książeczki sa takie smaczne [emoji23][emoji12] my tez jak juz to oglądamy, ewentualnie syn trzaska nimi o podłogę lub także zjada [emoji85] jeszcze musimy poczekać aż sami bedą przynosić nam do czytania [emoji7]
Ja próbuję jej czytać, więc początki mam opanowane do perfekcji Mamy dwie kartonowe do czytania a tak to reszta do oglądania, w tym dwie z serii Opowiem Ci mamo, o kotach i o pająkach. To co prawda dla starszych dzieciaków docelowo, ale Olciak je namiętnie ogląda i pokrzykuje. Póki co ja jej opowiadam co tam widać na obrazkach
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując