2017-01-17, 12:47
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LI
Dzień dobry Paniom
Amyz 
Nadrobię później. WPadam wcześnie, bo S. podniosła mi dziś ciśnienie. Za parę dni ma urodziny, a bonu z S. brak, zdzwoniłam dziś więc do BOK i wyłuszczyłam, o co chodzi. Pan, z którym rozmawiałam - nie Aleksander- powiedział, że bon został do mnie wysłany 1 stycznia, a skoro nie doszedł, to poda mi kod do wykorzystania online. Wszystko brzmi pięknie, ale... po piewsze chciałam kupić 50ml Dolce Vita, której nie ma online, po drugie chciałam wykorzystać do tego zakupu 2 karty prezentowe po 100 zł każda, a tego nie mogę zrobić w sklepie internetowym. Zażądałam przesłania bonu ponownie, ale tego podobno nie mogą zrobić. Nie odpuszczę, bo wywalając w tym sklepie tyle kasy, żeby mieć złotą kartę (nikt mi w tym nie pomagał), zapłaciłam za te bony.
I tak S. potrafi zepsuć piękny dzień, żeby nie powiedzieć najpiękniejszdzień w moim życiu.
Czy ktoś ma może bon i mógłby zrobić zdjęcie regulaminu tego prezentu urodzinowego?
|
|
|