Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-01-17, 14:32   #4313
MaLoS
Rozeznanie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza

Dziękuje Dziewczyny za kciuki za dwie kreski, na pewno będziecie pierwsze po TŻ które sie dowiedzą [emoji4] mam nadzieje, ze sie uda, jak nie to ze spokojem, nie będę sie spinać na sile [emoji6]

Madziara--- póki co rozmyślam w jakiej formie zrobić, czy tylko najbliższa rodzina i skromnie kawka torcik, czy zapraszać tez naszych przyjaciół z dziećmi małymi i zrobić kinderbal w ogrodzie itd... chyba jednak stanie na mniejszym gronie no i po Świętach raczej! Co do dekoracji to chciałabym jakies personalizowane zamówić, ale jeszcze sie nie rozglądałam. A Ty co myślisz? Jaki masz plan?

Niulka--- jakie masz sanki? Zdają egzamin? Miłoszek szczęśliwy na nich?

Lin--- święte słowa o chodziku![emoji51] a książeczki my mamy z serii Mały Chłopiec plus dużo samych z obrazkami, najciekawsze sa te ze zwierzętami [emoji4]

Raczkowanie--- Adaś tak dziwnie sobie wymyślił, stoi na jednym kolanku, a podwija druga nóżkę i tak sie ślizga jakby... słyszałam żeby jak najczęściej odwijać nóżkę żeby jej nie obciążał za mocno, co myślicie? 🤔

Bratowa mo foto wysłała śmieszne [emoji23] co prawda nasze juz sa starsze, ale możliwe ze którejś z Was to sie przytrafiło [emoji6]
ImageUploadedByWizaz Forum1484659918.694677.jpg

Zmiany? Zawsze na lepsze
MaLoS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując