Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-22, 16:59   #1649
madame_apple
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
No więc Dziewczynki i ja wysyłam zaproszenia

Edit: Wszystkie, ktore dostały zaproszenie od jakiejś Moniki, to zapewne dostały odemnie A, które niedostały to pisać, to dostaną
(P.S. Jeśli możecie to nie podawajcie tu mojego miejsca zamieszkania itp ok )
ożesz Ty....kochana - jesteś prze-pięk-na
tyć mi tutaj do zdjęciowych rozmiarów albo i większych i mnóstwo złamanych męskich serc gwarantowane
Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość

A tak wogole to dzień dobry!!
Kurde dziewczyny nie wiem co jest, jem mniej słodyczy i wogole jem mniej wwszystkieo, biegam a ciało jakieś spuchnięte mam Może to przejściowe, ale się denerwuje.
hmmm myśle, ze to wlasnie zatrzymanie wody przed okresem 0 nic sie nie martw
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
u mnie juz salatka wyprodukowana w ilosci, ktora swobodnie starczy do kolejnej Wielkanocy

hello kurczaczki

wskoczylam na chwilke zyczyc Wam Spokojnych, Radosnych i Pogodnych Swiat

ja zabiegana strasznie ale udlao nam sie pozalatwiac wszystkie wazne sprawy w urzedach,kosciolach itp itd Teraz mam czas na slodkie lenistwo i juz niestety czuje,ze spodnie zaczynaja robic sie przyciasne musze uwazac zeby sie nie roztyc za bardzo ale az grzech myslec o figurze jak w domu takie pysznosci..

sciskam was mocno i zycze spokojnych przygotowan

jak słodkie lenistwo to słodkie - coś Ci sie od zycia nalezy i nie przejmuj sie ciasnymi spodniami - tym zajmiesz sie po powrocie, najwyzej
wszystkiego naj kochana
Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczynki
Nie myślcie sobie ze Was zaniedbuje, nie pisze czesto ale codziennie Was podczytuje, przywiazałam sie do Wizazu

Co u mnie..hmm..
chodze do psychologa w krakowie, nie jest mi łatwo ale chodze, czasami niechętnie ale chodze.Wizyty sa strasznie drogie, ale mama powiedziała ze jak juz aczełam to trzeba to skonczyc.
Mam nerwice, teraz juz przynajmniej wiem skad u mnie wybuchy gniewu złosci, a za chwile płacz i depresja, wiem skad u mnie ed, skad niechec do zycia.
Przyczyna ?moja dziecinstwo.
Ehh,sa swieta, nie chce sie dołowac.
Wcale sie nie ciesze z tych swiat szczerze mówiac.Mamy dalej nie ma, nie przyjechałam ja bardzo za nia tesknie, jest siostra i brat i mała córka brata ale to nie to samo.
Jes TZ, z którym ostatnio nie moge sie dogadac.

Czasami czuje ze nie chce zyc, ze nie ma sensu.
Psycholog powiedziala ze nerwica to choroba zranionych uczuc, choroba przezywania.
Moje uczucia z dziecinstwa skumulowaly sie we mnie i teraz wybuchaja w postaci np napadów płaczu, czy gniwu. Dziwne, prawda?

Zycze Wam Wesołych Świat Dziewczynki
Bede sie odzywac czesciej obiecuje.

tez chce miec Was w znajomych na naszej klasie
hej
fajnie,ze zajrzałaś wyslalam Ci namiary na n-k

a co do nerwicy...echhhh prztulam dobrze,ze chodzisz do pscyhologa, mam nadzieje,ze wszystko bedzie szlo ku lepszemu ;*
Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Na wstępie ctrl c -> ctrl v

"Malutki baranek ma złote różki,
pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki,
gdy nikt nie patrzy chorągiewką buja,
i beczy cichutko Wesołego Alleluja!"

A tak ode mnie: przede wszystkim spokojnych, leniwych, radosnych i beztroskich Świąt Wam życzę Kochane
Cieszcie się chwilą

A.

Tobie tez cudownych świąt kochana i zagladaj tu czesciej
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
I wróciłam
W skrócie,te 3 dni spędziłam na lenistwie,podziwaniu zimowego pejzażu przez okno i udawaniu,że się uczę
Za kilka godzin STOMP w Teatrze A już jutro...
I wcale nie spędzimy ich tak samotnie. Dostałam wraz z matką zaproszenie na imieniny brata mego dziadka. Oj się będzie działo xD Ploteczki rodzinne i mnóstwo wyśmienitych potraw

Btw jak któraś zechce,namiary na n-s możecie wysłać mi na priva, też was dodam ;]
zazdroszcze stompa, daj znac jak bylo
No i fajnie, ze swiat nie spedzicie samotnie, bardzo sie ciesze
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Mleduję, ze żyje i siuram ze szczęścia ^^
cudownie
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Też Wam życzę Skarby wszystkiego najlepszego na Święta, dużo miłości, uśmiechu i odpoczynku

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Niech zające i barany
pospełniają twoje plany,
Porzuć wszystkie swe rozterki
bo to dni wielkiej wyżerki
Niech to będzie czas uroczy
czas cudownej WIELKANOCY!

Ana

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Dziewczyny szukałam swoich aktualnych zdjec ale gdzies mama zawieruszyla i nie wiem gdzie sa Ale obiecuje poszukac dokladniej
szukaj szukaj

Mykam cos zjesc i pozniej napisze wiecej, buziaki

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora