Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślub bez wesela?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-22, 22:40   #91
herbi
Raczkowanie

Dot.: Ślub bez wesela?

Cześć Dziewczyny.Sukni ani widać,a ślub 2 sierpnia. Grunt że buty wypatrzyłam- do nich się bardziej przyłożyłam bo szukałam takich jakie będę mogła nosić i po weselu. Teraz się tylko zastanawiam jak przekazać gościom, że zamiast kwiatów to chcielibyśmy aby przyniesli karme dla psów albo kotów Zatargałabym to potem do schroniska. Tylko jak to powiem teściom to pewnie oni.... no właśnie, jak ja to powiem ????!! hihihiihihi. No a dzis po raz kolejny miałam dyskusję z TŻ że nie będę raczej nosić obrączki bo mnie drażnią pierścionki. To on na to że mi ją przykliei Jak to teściowa usłyszała to się papierosem zakrztusiła. Że co?? że nie dość że limuzyny 10 metrowej nie ma i welonu to jeszcze na dodatek obrączki nie chcę nosić??? no nie. ale powiedziałam jej że czasem założę a tak mi się jeszcze przypomniało że teśc próbował mi kiedyś wcisnąć ogromny kapelusz!!! powiedziałam mu że taki to sam niech sobie do pracy zakłada bo ja w życiu w czyms takim nie wyskoczę! Na szczęscie teściów mam kochanych i zabawnych bo pewnie nikt inny by mi takiego zachowania nie wybaczył To taki mój sposób na to by jakoś dać sobie radę z tym dniem- po prostu muszę się z tego pośmiać bo inaczej to nie dam rady Mam nadzieję, że u was przygotowania są bardziej zaawansowane i przykładacie się do tego lepiej niż ja. grunt to nie dać się zwariować i mieć swoje zdanie a resza będzie pięknie. a dziewczynom które nie będą miały wesela lecz przyjęcie to bardzo zazdroszcze
herbi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując