Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne Mamy 2007 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-23, 10:47   #1665
motylek78
Rozeznanie

Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II

Dzien dobry,
my z Maxem rowniez przylaczamy sie do zyczen dla dzisiejszych jubilatow a jest ich sporo. Wszystkiego naj dla Marty, Simonka i Michalka

Wydaje mi sie ,ze zapomnialysmy o wpisaniu na liste Mikolaja, ktory obchodzi miesiecznice razem z Maxem i Piotrusiem czyli 21.

Dziewczyny pomyslicie ,ze zwariowalam ale to sie dzieje na prawde...Max idzie jak torpeda. Dzis rano jest juz 2 dolny zabek Bede probowala jakos zrobic mu zdjecia. Nie jest to latwe zadanie bo Max przy kazdej probie wlozenia mu palca do buzi zaciska buzke lub pokazuje jezyczek.
Chcialam sie zapytac czy teraz kolejne powinny byc gorne jedynki ? I mniej wiecej jaki jest okres czasu na ich pojawienie sie? Jak wczoraj zapytalam sie o to doktora to mi powiedzial ,ze jeszcze co moze bede chciala znac liczby na 6 w Totka
Demoniku jak dbasz o higiene zabkow Jasia? Lekarz polecil mi podawanie fluoru ale ja sie martwie o nocne karmienia Max bo przeciez w nocy po karmieniu nie bede mu przecierala zabkow szczoteczka lub gaza. Jestem przewrazliwiona na punkcie zebow u Maxa bo chcialabym zeby w przyszlosci nie mial takich problemow jak ja czyli w kazdym zebie plomba.
motylek78 jest offline Zgłoś do moderatora