2008-03-23, 10:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com-kolorówka
Cytat:
Napisane przez phdwao
dziewczyny tak z innej beczki ważna wiadomosć:
dowiedziałam się,żę w mbanku można płacić kartą zwykła debetową z delfinkiem jak karta kredytową. Sprawdziłam to na truskawie i rzeczywiście.
Jeśli ktoś ma konto w mbanku i chcę tą karta płacić na truskawie musi zadzwonic na infolinię i ustalić najwyższy dzienny- oraz miesięczny limit(kwotę) oraz maksymalną ilość transakcji w miesiącu.Po tym telefonie można od razu płacić.Jak zapłacisz odchodzi Ci z konta dana suma,ale w formie obciążenia/blokady(tak jak bywa to wprzypadku zapłaty w sklepach kartą)nie wiem po ilu dniach odbierają całkowicie z konta.Zatem masz kwotę 1111 na koncie ale dostępne środki to 11.
Na stronie truskawy płacisz jak kartą kredytową,czyli wpisujesz numer karty, datę do kiedy jest ważna i 3 ostatnie cyfry na odwrocie karty na pasku magnetycznym i finał
|
dobrze wiedzieć dzięki za info 
Nawet mi to nie przyszło do głowy, a szkoda, bo nie zamawiałabym ekarty
A w ogóle jak robiłam swoje pierwsze zamówienie, za pomocą ekarty właśnie, to nie wiedziałam co wpisać w pole gdzie wpisuje się te 3 cyfry z odwrotu (bo ekarta ich nie ma) i nic nie wpisałam (CVV2 też nie chcieli) i jakoś poszło i to poszło bardzo szybko.
Dziwne rzeczy z tą truskawą, loteria niemal jak z tym cłem...
Zobaczymy jak następnym razem pójdzie
|