2017-01-19, 09:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LI
Cytat:
Napisane przez KaktusKamila
Dzień dobry[emoji18]
Ładny jest, taki w romantycznym stylu. Wydaje mi się, że będzie do Ciebie pasował [emoji4]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Cytat:
Napisane przez korinka3
Jeszcze nie zamawiałam. Dzisiaj zamówię 
---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ----------
Mi się podoba 
---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ----------
A w ogóle to heloł  w końcu się dobrze czuje  z tej okazji musze sobie cod kupić 
|
Cytat:
Napisane przez liv87
|
Cytat:
Napisane przez neath
Dzień dobry
Nadrobiłam po łebkach wczorajszy dzień - gratuluję zakupów jak zwykle 
Też byłam na szoppingu. Kupiłam szal-kocyk  i spodnie (ale je muszę zwrócić).
Śliczny, taki dziewczęcy i delikatny
Chyba 80 eurasów.
|
Dzięki Dziewczyny, liczyłam, że skrytykujecie i mi go wybijecie z głowy, a teraz to chcę i pierścionek i naszyjnik I jeszcze księżyc ten z Krukowego Instagrama mi się marzy.
Urodziny mam niedługo, to może podciągnę pod tą okazję, chociaż chciałam naszyjnik z Apartu w takim rockowym stylu. Ja raczej mało romantyczno-dziewczęco-delikatna i wolę styl rockowo gotycki, ale na pewno skrzydełka gdzieś wkomponuję, bo czasem lubię gotycko-barbiowo Jednak srocze instynkty też działają.
Gratuluję Douglasowych zakupów i lecę nadrabiać, bo poszłam późno spać i dopiero niedawno wstałam. A po przebudzeniu kilka cm ode mnie...
1484818882283.jpg
Mój partner łóżkowy 
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|