2008-03-23, 14:38
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Mężczyźni na wizażu
Cytat:
Napisane przez Izaluka
O, widzę, że Wyrak na stałe się z nami pożegnał. Co innego wyrażać zdanie, a co innego próbować wszystkim wmówić, że to prawda ostateczna i jedyna 
|
bo ja zawsze dotrzymuję obietnic 
a Wyraczkowi akurat obiacałam, że poleci z wizażu na kopach 
Cytat:
Napisane przez SLAWEK_TM
bana nie dostałem, nic mi sie nie wydaje, wystarczy mi tylko to ze sie wypowiedziałem a jeśli ktoś sie z tym zgodzi fajnie, jak nie trudno płakać nie będę a denerwować tym bardziej bo naprawdę nie ma czym
do mnóstwa rozrywek może być zaliczone wysiadywanie na wizażu i na innych forach dyskusyjnych(bo sam na wielu siedzę)
szczerze to nie widzę żeby ktoś sie krepował z powodu obecności kilku facetów na forum, jeśli sie mylę to przepraszam.
Twoja wypowiedz, Twoje zdanie na temat i zupełnie je szanuje.
|
możesz się uważać za nieliczny, potwierdzający regułę wyjątek na w. 
poza tym jakoś nie pamiętam ani jednej Twojej wypowiedzi (jedyne z czego Cię kojarzę, to że jedna z wizażanek była Twoją kobietą), jesteś po prostu kolejną nieco bezbarwną osobą na forum, dosyć nieszkodliwą...
dlatego jeśli wziąłeś sobie moją wypowiedź do serca, to możesz ją stamtąd usunąć, bo w niewielkim stopniu dotyczyła akurat Ciebie 
Cytat:
Napisane przez Cześka
Mi się jakoś wizaz zawsze kojarzysz z babińcem. Faceci moim zdaniem psują trochę atmosferę. A prawie każdy który sie tu zaloguje szuka taniej podniety i nie wiadomo czego...
|
dokładnie 
faceci dostają chyba małpiego rozumu jak się orientują ILE tu jest kobiet i JAKIE to są kobiety (inteligentne, wygadane, piękne etc.)
włącza im się syndrom samca alfa, próbują za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę - jako jedyni chyba zakładają wątki sami o sobie , wypisują duperele jak to kochają wszystkie kobiety i jakie to jesteśmy cudowne, drogie panie (jak widzę ten zwrot to mi się flaki wywracają )
CO GORSZE
część wizażanek się na to łapie
rozumiem, że niektórym brak męskiego towarzystwa w życiu ale żeby się decydować na takie marne wirtualne namiastki facetów to już lekka przesada 
i w sumie nie wiem czy bardziej mnie denerwują sami faceci na wizażu czy głupawy sposób w jaki niektóre kobiety na nich reagują
|
|
|