Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - boicie się chodzić same wieczorem?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-23, 14:45   #76
kasia5558
Wtajemniczenie

Dot.: boicie się chodzić same wieczorem?

Cytat:
Napisane przez coff3ina Pokaż wiadomość
Ok tutaj tyle o strachu i tak dalej ale to, ze jesteśmy kobietami nie znaczy, ze jesteśmy zupełnie bezbronne. Przecież każda z was zna na pewno jakieś sposoby jak się bronić. Może zamiast pisać że się boimy i tak dalej wymienimy te sposoby?
dokladnie
moja siostra szla kiedys ulica w nocy i zza kamienicy wyskoczyl na nia calkowicie zakrwawiony chlopak, zdretwial tak na 3 sekundy po czym uciekl. Moja siostra w szoku, oparla sie o sciane, stara sie spokojnie oddychac - za kolejne 4 sekundy wyskakuje nastepny facet - tym razem z zakrwawionym kijem bejsbolowym i biegnie za tym pierwszym facetem.

Nie zazdroszcze przezyc

Ja mam sprawdzona metode na np facetow ktorzy usilnie za mna ida w nocy i wydaje mi sie to podejrzane. Np. staje, odwracam sie i czekam az przejda, jesli i ten ktos staje pytam po prostu "czego?" i ten ktos zazwyczaj ucieka speszony. Generalnie nie lubie gdy ktos za mna idzie w nocy, wtedy zwalniam krok, odwracam sie i patrze na tego kogos, a on zazwyczaj mija mnie lekko speszony.
Wychodze z zalozenia ze jesli jest to jakis zloidziej/zboczeniec to chetniej zaatakuje osobe zamknieta w sobie, po ktorej widac, ze jest przerazona. Jesli zobaczy, ze jestes pewna siebie, spojrzysz na niego bez strachu i zbijesz go z tropu - pewnie odpusci - przynajmniej tak twierdza policyjni psycholodzy
no i wg mnie lepiej wracac jesli juz to rano, a nie o 2-3 w nocy.