Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-01-19, 18:24   #2184
Lidia1984
Lady Dior

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LI

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
to nie ma żadnego wpływu. Ja brałam udział w konkursach i nic nie dostawałam, teraz nie biorę i też nic nie dostaję myślę że w drugą stronę powinno to działać tak samo zgodnie z trzecią zasadą dynamiki Newtona

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
D wysłał moje "mini" zam
Super

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez oliwia18 Pokaż wiadomość
Dzięki za trzymanie kciuków. Mogę teraz oficjalnie powiedzieć, że ostatni egzamin przed obroną doktoratu zdany ulga wielka. Wpierniczam sernik, bo mam gastrofazę, biorę się za czytanie kryminału. Mam ochotę coś sobie kupić, więc chyba kupię sobie lampę albo nowe talerze

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Nie nadrobilam, ale wracam z uczelni. Kolos będzie zdany. Jestem już na półmetku, zostało jeszcze tylko 5 egzaminów