Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biblia kształtów kobiecych
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-23, 20:33   #528
zuza678
Wtajemniczenie

Dot.: Biblia kształtów kobiecych

Cytat:
Napisane przez black&white Pokaż wiadomość
talie mam. a tyłek mam dość duży, ale płaski...
ale kręgiel chyba nie, bo nie mam płaskiego brzuszka i szczupłych ramion.
chociaż jak się ma nadwagę to nie ma jak mieć płaskiego brzuszka i ramion. a biust i biodra - proporcjonalne.

no nic, na razie stawiam na wiolonczelę, ale wrócę tu jeszcze na pewno jak schudnę i wtedy zobaczymy co z tym moim typem figury

dziękuję zuza za pomoc
Mam nadzieje, ze pomoglam
Wtedy to bedziesz na pewno klepsydra
Cytat:
Napisane przez myszkakinia Pokaż wiadomość
hmm co do tego kregla to mi nie pasują troche nogi.. bo tam jest napisane, ze nogi masywne.. chociaz moze to nie zawsze da sie wszystko dopasowac?

obmierzyłam sobie wlasnie co sie da i tak..
biodra i ramiona dokładnie po 88cm (patrzac na fotke wydawało mi sie ze ramiona nieznacznie szersze od bioder)
biust 82
pod biustem 70
nogi ok 10cm dłuzsze od reszty ciała

wstawiam jeszcze zdjecie z przodu..
Wiesz, ramiona 88 to nie duzo ( ja przy podobnych gabarytach mam az 93 cm), zreszta biodra tez nie. Ale masa Twojego szczuplego ciala skupia sie bardziej na dole. To gruszka ma mocne nogi, kregiel ma dluzsze i nie jest tak drobny u gory jak gruszka.
Naprawde trudno powiedzieć dokladnie.
Piersi nieduze, talia ladna, kobiece bioderka, ladne nogi. Jestes miksem, he he. Zartuje, pewnie dopiero jak bys przytyla by sie okazalo tak naprawde, gdzie co i jak. Ja nadal bede obstawiać kregiel, bo rozkiem faktycznie nie jestes.
Do Twoich piersi pasuje: gruszka, kregiel, dzwonek, rozek i kolumna. Kolumna odpada. Rożek też. Więc......
zuza678 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując