Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymienię Oriflame i Skinset
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-24, 09:00   #1
201804100943
Konto usunięte

Przekupka: 21 pkt / 100% pozyt.

wymienię Oriflame i inne

NIEAKTUALNY !

WYMIENIONE:
-Flitr AVENE Cleanance Solaire SPF 40 (Krem, do skóry wrażliwej, tłustej lub trądzikowej) została dokładnie 1/3 z 50ml
wymienię tylko za La Roche Posay- Anthelios
- Vichy Skinset "dermooczyszczająca laktopianka 2w1. Skóra młoda i mieszana". Opakowanie- 50ml. Data do 02.2010. Zostało więcej mniż połowa,trudno ocenić, bo używałam 1raz .
-również posiadam krem do twarzy Skinset 50ml. Zostało jeszcze ok. 15-20%. LECI do kaczina
- Oriflame Żel pod prysznic "Macadamia Nut & Honeysuckle" żel pod prysznic z orzechem makademi i wiciokrzewem. Opak.200ml. Została połowa. - LECI do kaczina
-Lactacyd femina płyn do higieny intymnej. 200ml. Użyty ze 2 razy. Świetne recenzje na KWC - LECI do słonik
-La Roche-Possay Lipikar "balsam natłuszczający do ciała- skóra sucha" 7ml - LECI do słonik
-Oriflame- Bahia balsam do ciała- opakowanie 200ml ubyło może 15/20ml. Zapach cukierkowy, słodki. Marakuja z klonem - LECI do słonik
-Oriflame- "krem do rąk i paznokci z olejkiem ze słodkich migdałów" Opakowanie- 100ml. Data użytkowania do 08.2010.Do bezpiecznego używania(symbol wieczka) -10mies. Kremik użyłam może ze 2 razy na wypróbowanie.
x 2 sztuki. 1sztuka do zabula87, 1 szt.- do słonik
-La Roche-Possay Effaclar żel do cery tłustej nowy 50ml + 7ml w saszetce LECI do słonik
La Roche-Possay Effaclar żel do cery tłustej; NOWY. 50ml Leci do justitia

Oriflame Optimals Radiance Energy. Rozświetlająca emulsja. Z wit. C do skóry mieszanej, tłustej. Kartonik. Testowany- 2 razy na twarz (opak.od nowosci nie było pełne) Leci do tompola
Oriflame Skindividual serum przeciwzmarszczkowe pod oczy ubytek-ok.35% Leci do tompola
Oriflame - Tea Tree olejek 10ml- NOWY
Oriflame krem do rąk o zapachu hiacyntów. Ubytek ok.20-30% Opakowanie-50ml
23. Ziaja demakijaż 2fazowy (ubytek jak na fotce) - frantic
7. GLISS KUR ekspresowa odżywka regeneracyjna. Zapobiega rozdwajaniu się końcówek. - frantic
8. Herbal Essences szampon do włosów zniszczonych, farbowanych. Nawilża jeżyna,awokado,mango. Użyty raz, ubytek ok.5-10% . ważne do:10.2010 - frantic
16. Avon spray do ciała z truskawką i guawą. Pojemnosc - 125ml, ubytek kilka psików. data prod: 3.08 - fantic
1. Pantene Pro-v Proste i Gładkie. Odżywka bez spłukiwania. NOWA. Świetne recenzje na KWC. Mam już spory zapas dlatego wystawiam. data prod: 7.8.07. kupiony niedawno - dixie
Biotherm Biopur Fluide fondant hydratant mattifiant. Lekki krem nawilżająco matujący 20ml - dixie
3. Pantene Pro-V Restoratives, Program Odnowy, Odżywka użyta raz. Trudno dostępna. - dixie
- Effaclar (żel oczyszczający) 7ml
15. Rimmel Recover odcień 101. Kupiony na allegro, testowany, nie znam tego produktu dobrze ale wydaje mi się nieoryginalny (choć wszyscy kupujący wystawili pozytywy)
Smackers liquid arbuzowy użyty kilka razy
AVENE woda termalna 50ml. Mogę się podzielić gdyż mam 300ml w zapasie
TOREBKA KOPERTÓWKA H&M CZERWONA. Raz noszona. Stan idealny
(foto z @) W środku (w wewnętrznej 'ściance' kieszonka na suwaczek-typowa dla H&M) 27x15 cm Oddam za cos extra
Hydraphase Rich (intensywne nawilżanie o przedłużonym działaniu) 2ml
25. Oriflame
Swedish Spa Minerals żel pod prysznic ujędrniający; ubytek 30% do *nulka*
29. Oriflame Swedish Spa Minerals peeling do ciała; ubytek ok.40% do *nulka*
NUXE creme fraiche light (pudełko,paragon). Przechowywany w lodówce. Do skóry mieszanej/tłustej. Zawiera kawsy roslinne (chyba 0,5%)

9. Nivea odżywka elastycznosć i blask. Włosy suche, szorstkie, matowe. Zostało na porządne wypróbowanie.

Edytowane przez 201804100943
Czas edycji: 2008-07-31 o 13:15
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując