Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-01-20, 20:48   #4366
velika
Winter is coming

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Ja mam wrażenie odwrotne-że to nas sie odpieluchowywało na siłę, odsmoczkowywało, dawano wypłakać, żeby przespać noc. Dzisiaj wiele rzeczy się robi "w tempie dziecka". A co do karmienia-akurat tutaj wychodzą wyniki badań, jedzenie jako ćwiczenie logopedyczne.
Ogólnie tego bloga polecam, bardzo ciekawe artykuły o żywieniu
Mi się też tak wydaje Obecnie chyba jest trend podążania za potrzebami dziecka, a roczny macierzyński bardzo to ułatwia. Ja nie przyspieszam, jak Ineso wolałabym ją spowolnić
ania mała, już gratulowałam, ale gratuluję raz jeszcze - odważna decyzja
I trzymam kciuki za kolejne ciąże!
Ineso, moja jak miała 2 miesiące to lepiej spała niż teraz, nie ma co porównywać dzieci na zupełnie innym etapie rozwojowym. 8 i 9ciomiesięczniaki kijowo śpią u większości.
Emi dziś w ogóle pierwszy raz miała jedną drzemkę - była ze mną w pracy i z nadmiaru wrażeń padła dopiero po 13 w samochodzie jak wracałyśmy. Pospała dwie godziny Ale jednak wolę dwie póki co i ona chyba też, bo była padnięta
Niestety ze stacją nie mam doświadczenia. Emi ma tyle zabawek, że dopóki nie dojdzie do etapu lalek Barbie to nic jej nie kupię

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2017-01-20 o 20:49
velika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując