Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - LET'S ROCK!!! -dla tych, co lubią gitary i perkusję...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-24, 13:02   #121
Jolie2601
Zakorzenienie

Dot.: LET'S ROCK!!! -dla tych, co lubią gitary i perkusję...

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Taaa, ja też mogę się zaraz powozić słucham Dimmu Borgir! I Satyricon! Uchh, to dopiero ostraaa metalóóówa.
Nie no, to, że się kocha metal to już wynika z tego, że ma się jakieś charakterystyczne coś () bo umie się dostrzec sens w łomataninie dla kogoś innego. To przede wszystkim nas łączy, otwarte oczy i uszy na ten gatunek muzyki, uznawany za dosć trudny. I nie trzeba od razu po pierwszej płycie Metalliki kupić glanów, kostki, koszulki, zapuścić włosów. Tego nie lubię i mam na ten temat swój wywód, jak co i dlaczego, może wstawię, jak komuś będzie nudno
Ja mam koszulkę different world, ale od chłopaka.
A Nergal na moim osiedlu mieszka Robimy zakupy w tym samym sklepie Chyba wypiszę to na czole swoim, aby każdy wiedział Fajnie mam, co?
Ja mam podejście trochę starej daty do tego wszystkiego. Ale generalnie jakoś nie cierpię jak ludzie są kimś na siłę, na pokaz (i tu nie chodzi tylko o metal, ale i inne sfery zycia). A co do wywodu- dawaj, ja chętnie poczytam, konwersacja mile widziana
Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
A nie oglądałaś pytania na śniadanie czy kawy i herbaty z ich udziałem? Oni są takie słodziaki
No ba......też tak myślę. Sceniczny image to jedno, życie prywatne to drugie.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując