2017-01-22, 18:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Cytat:
Napisane przez justynan01
Honcia sto lat, wszystkiego najlepszego
Witam u nas wszystko do dupy, ja mam angine, staremu dziś się zaczyna, młody marudny i boję się że też złapie od nas. Ja gruba i brzydka, mam dość siebie, że starym się kłócimy nie potrafimy się dogadać. Młody budzi się w nocy i zjada więcej niż przez cały dzień. W nocy wypija trzy cztery razy po 150-180 ml a w dzień nie więcej niż 90. A od rana nic nie mogę w niego wcisnąć. Dopiero po 14 zjada i obiad i mleko i deser i kaszkę. Próbuje go przestawić ale wszelkie próby podania mu wody czy mniejszej ilości mleka spotyka się z płaczem i nerwami męża.co mnie strofuje i już nie wiem czy dobrze robię, i ręce mi opadają.
Przepraszam mam zły humor, nie mam czasu żeby odpocząć, żeby wykurowac się, mam wszystkiego dość. chciałabym uciec gdzieś daleko od mojego życia.
Może jutro humor się polepszy. Pozdrawiam
|
Zdrowiejcie szybciutko!
Moja w nocy je 120-150, w dzień 90, czasem 120, więc podobnie jak Twój Gabryś.
Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc
Esiulka ucałowana przesyła buziaki-obśliniaki dla ciotki i kuzynki 
A nie macie nigdzie nocnej i świątecznej opieki zdrowotnej? My takie miejsce wczoraj odwiedziliśmy :/ Estera ma zapalenie ucha  Zdrowia dla Marcelki i sił dla rodziców
|
O, fajnie, że jesteś, myślałam ostatnio co tam u Was Zdrówka dla Esterki! 
Cytat:
Napisane przez Honcia
Dziękujemy[emoji11]
O rajuśku to biedna Esia[emoji53] oby szybko przeszło[emoji11] bo to bolesne cholerstwo[emoji53]
Nocna i świąteczna opieka to u nas stary lekarz, taki oblech który nie zaszkodzi ale i nie pomoże[emoji19]
Ale ale ale. Mamy ząbka!!! [emoji106] [emoji2] podjarałam się[emoji23]
|
Brawo za ząbka! No i niech szybciutko kaszel przechodzi 
Cytat:
Napisane przez fiazo
Mój Tomuś stanął przy bujaczku!
|
Wooow, ale ruszył z kopyta! 
Cytat:
Napisane przez zebrah
Cześć Czerwcówki i Czerwcowiątka
My jesteśmy właśnie po maratonie trzydniówki: zaczął Rafek, potem Leoś i na końcu ja (tylko bez wysypki, za to z bólem wątroby na koniec).
Widzę że na wątku też epidemia chorób :-( Fiazo, Honcia, Cierpliwość, Kiara zdrówka!
Dziewczyny jak oceniacie swoją formę fizyczną w porównaniu sprzed ciąży? Ja chcę kupić rowerek w tym tygodniu- średnio chce mi się ćwiczyć na macie, a z wychodzeniem na fitness nie ma szans jak chłopa ciągle w domu nie ma.
Powoli myślę, że za te 5 miesięcy trzeba wrócić do ludzi, do pracy więc wdrażam program wychodzenia z zadresowania i zakluchowania...
|
Moja forma przed ciążą była równie żenująca jak teraz Ale kurde muszę się wziąć za jakieś ćwiczonka (myślałam o Mel B), bo w sierpniu idziemy na wesele
|
|
|